zondag 5 augustus 2012

PICTURE IT | The first impression

Hele dagen en nachten liggen woelen, slapeloos. Want wat moet je nou weer zonder je blog op vakantie? Gelukkig zijn we weer helemaal terug, en schrijven zullen we!

Toen we aankwamen op de camping, bleek er op de camping voor bijna alle providers geen bereik te zijn. En natuurlijk zat mijn provider er ook tussen. Back to the prehistorie dus. Met de verwachting dat ik ongeveer na een dag gillend gek zou worden, is het uiteindelijk toch nog best wel goed gegaan. Het viel allemaal hartstikke mee. Eerlijk gezegd vond ik het wel lekker om niet de hele tijd met een mobieltje te hoeven rondlopen. Geen verplichtingen meer. 

Tijdens de vakantie stond de 'first impression' best wel centraal. Alleen al met het bergen beklimmen, 'het is zoooooo hoog!', en uiteindelijk viel het hartstikke mee. En ook het weer. Als ze zeiden dat het bewolkt zou worden, met wat regen, scheen gewoon de hele dag de zon, en kwam er af en toe een wolkje voorbij. 


De first impression, geleid door onze vooroordelen en verwachtingen. Wat zou het toch handig zijn als we dit als mensen niet hebben. Gewoon zien wat op je afkomt. Mensen eerst goed leren kennen, en daarna misschien iets van 'kritiek' leveren. Dingen kunnen zo erg anders lopen dan je had verwacht, of misschien wel had gehoopt. Een wijze les op de camping.. dat hadden we toch niet verwacht! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten