dinsdag 13 maart 2012

PERSONAL | Chrisss goes wild

Eigenlijk zit ik er al heel lang serieus over na te denken om een tattoo te nemen. En dan heb ik heb niet over zo'n grote opzichtige over je hele lichaam verspreide - tattoo, die ook helemaal gaat uitlebberen als je ouder bent. Maar een hele kleine. Eentje die ook niet altijd hoeft te zien. In mn nek, enkel, of misschien wel op mn pols. Zoals jullie misschien al wel doorhebben, ben ik helemaal gek van vlinders en dromen. Dus misschien een klein vlindertje, of een zin die met dromen te maken heeft. Of, een aardbeitje, hoe schattig.

Het is natuurlijk wel een belangrijke beslissing, omdat het niet iets is wat je snel weer kunt veranderen enzo. Ik weet van mezelf dat ik iemand ben die iets heel snel alweer zat is, vooral met kleren, tassen en schoenen. Oei, schaam, echt te erg. Heel vaak heb ik dat ik iets heb gekocht, en na een uur al weer denk van; 'holy shit, waarom heb ik dat überhaupt gekocht joh?'. Dus, ik wil hier nog wel echt heel goed over na denken. De vlinder die je hier op het plaatje ziet, vind ik ook echt niet mooi. Als ik hem zou laten tatoeren, zou ik hem heel anders maken. Maar ik kon geen geschikt plaatje vinden op google. Heel veel zullen wel zeggen dat het niets voor mij is. En mijn ouders gaan vast huilen als ze dit horen. Maar het lijkt me echt heel gaaf! En als je zo'n kleine neemt, is het ook niet zo opzichtelijk!



Verder zit ik er over na te denken om een gaatje bij mn kraakbeen te laten schieten, dat lijkt me ook wel heel gaaf. Dat is ook wat minder definitief als een tattoo!

1 opmerking:

  1. Herkenbaar;) Misschien kun je beginnen met zo'n plaktattoo? Haha!

    BeantwoordenVerwijderen