woensdag 7 mei 2014

BEAUTY | Superlooks make-up workshopWe hadden er al een tijdje naar uitgekeken, maar afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. De make-up workshop van Superlooks in Amsterdam. Samen met mijn moeder, in het kader van pré - moederdag. De wekker stond op 6:30 uur, gaaaaaap. Maar we hebben alles over voor een leuke dag! Trein, tram, dam, we hebben het allemaal gehad. Na eerst nog even verdwaald te zijn (Gelukkig kwamen we uit bij de Mac Donalds, dus echt verdwalen was het niet. Natuurdrift?), kwamen we aan bij de studio. We mochten plaats nemen op allemaal witte bankjes, en voor ons een dienblad voor thee en koekjes, daar wist ik natuurlijk wel raad mee. Daarna werden naar een kamer geleid met allemaal spiegels en make-up. Tijd om te beginnen!

Tijdens de workshop kregen we uitleg over het reinigen van je gezicht. Het opzetten van de basis make-up; denk aan primer, concealer en foundation. Voor de pauze kregen we een voorbeeld van een dag make-up. Eén van de meiden uit onze groep mocht model zitten, en op haar ging de make-up artist alles laten zien. Daarna was er tijd om de look na te maken, met af en toe wat hulp. Het was een erg gezellige sfeer. De make-up artist hield er goed rekening mee dat er mensen bij waren die eigenlijk nooit make-up dragen, maar ook met de mensen waarvoor dit allemaal een standaard procedure is. Zo was er veel variëteit. Tijd voor pauze. Koekjes. Thee. Hap. Slok.

Na de pauze was het tijd voor een avond look, die we later ook weer na mochten maken. Tijdens de workshop kon je via een papiertje aan kruizen welke producten je allemaal voor je look had gebruikt. Later was er nog even tijd om deze producten aan te schaffen aan je eigen collectie. Ik had niet verwacht dat ik deze producten zó fijn zou vinden, maar ze hebben me toch echt overtuigd. De producten zijn gemaakt op natuurlijke basis, en daardoor ook heel geschikt voor als je een gevoelige huid hebt. Dus ik heb, zoals je op de laatste foto kunt zien, een aantal producten gekocht. Ik heb nog een hele wishlist, want het liefst wil ik hun hele collectie wel kopen, maargoed, die spaarrekening..

Tip: morgen (8 mei) is er 20% korting op de webshop van Superlooks, met de kortingscode: SLMoederdag. Handig voor jou, maar ook voor je moeder! 

2 opmerkingen:

  1. Leuk die workshop, lijkt me ook gaaf zeg! Shame on me, ik kom er nu pas achter dat je ook een blog hebt, haha. Je hebt een leuke schrijfstijl, liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, jajaa, allebei bloggers! Maar ik plaats ook, nog, niet zo veel als jij. Ah lief, thanks! Ik zie je wel weer een keer voor m'n kassa verschijnen.

      Verwijderen