dinsdag 20 november 2012

TRIPS | Avontuurlijke reis

Met een kopje thee in de hand op reis. Dat is één van de vele fijne dingen aan de winter. Of herfst, want het is nog niet officieel winter.

Waar gaan we dan naartoe? Want het is buiten koud. En koud is niet fijn. En dat ene kopje thee houd je natuurlijk ook niet echt warm. Dus we blijven binnen. We gaan binnen op reis. En niet zeggen dat je niet binnen op reis kan, en dat je al je hele huis van binnen en buiten kent, want je kan zeker wel binnen op reis.

Je moet wel eerst even je computer opstarten. En dan ga je naar youtube. Ik ben ervan overtuigd dat je op avontuur reis kan op youtube. Steeds verder doorklikken naar andere leuke en mooie nummers. En dan, precies op dat moment dat je een heel gaaf nummer hebt gevonden.. Op dat moment zit je in een andere wereld.

En als je in een andere wereld zit, dan ben je op reis geweest, of ben je op reis. In een andere wereld zijn er andere dingen mogelijk. Zijn er misschien wel andere mensen, maar dat ligt dan weer net aan je fantasiegehalte.

Op je eigen reis, in je eigen fantasie, met je eigen kopje thee. Alles mag en kan je verder zelf beslissen. Met dit ene kopje thee, en die ene klik, zit je zometeen misschien wel op het strand. Of tussen de Afrikanen. Je weet maar nooit.

Ik ga zo ook maar eens op reis.. Eerst maar even mijn kopje thee klaarmaken.

1 opmerking: