maandag 9 juni 2014

NEW IN | Crops & pineapples

SANDALS: Primark | CROPTOP, TOP, HIGHWAIST SHORT: Pull&Bear

Zoals beloofd een blogpost over m'n nieuwe kleren! Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst een shopsessie heb gehouden, maar toch leek het me leuk om het nog even met jullie te delen. Waarom ik al zolang niet meer heb geshopt kun je hier lezen.

Om eerlijk te zijn mis ik het shoppen best wel erg. Laatst was ik weer even in de stad, en ik kon me met moeite inhouden om niet weer een aantal nieuwe aankopen te plegen. Gelukkig kan ik nog met een blij gezichtje naar deze aankopen kijken. Lekker goedkope sandaaltjes van de Primark. Het leuke hieraan vind ik dat je wel minstens 5 paar kunt kopen, en nog steeds geen fortuin kwijt bent. Daarnaast ook nog eens het voordeel dat je niet hoeft te balen als je uitgekeken bent op je sandaaltjes, wat mij eerder wel al een paar keer is overkomen met bijvoorbeeld een paar laarzen van 150 euries die ik na een week al niet meer droeg..

Ik ben zo'n ENORME fan van de Pull&Bear! Vandaar dat de rest ook allemaal van deze winkel komt. Buiktruitjes, croptops, zijn normaal niet echt mijn ding, maar met een highwaisted shortje of rokje vind ik het toch eigenlijk wel leuke items. En lekker luchtig voor met dit weer! 

Genoeg over deze kleren, ik ga snel weer genieten van het weer! En jullie hopelijk ook! 

1 opmerking: