maandag 31 december 2012

DIY | Een pot vol goeds.

Tsjongejonge, dr komt geen eind aan met dat bloggen van d'r. In nog geen twee weken wel 4 posts, ik zal jullie voorlopig maar even met rust laten. Gelukkig blijven jullie zelf de keuze te houden om wel of niet te kijken en te lezen..

Maar goed, wat ik dus had gevonden. Internet surfend kwam ik op een of andere site met een plaatje waarop echt een geweldig idee stond. Misschien een beetje psychologisch, maar ach, we moeten alles toch een keer geprobeerd hebben in het kader van 'yolo'. Oké hier komt het.

Wat heb je nodig?
- Eén jaar
- Potje/vaasje/doosje
- Pen of potlood
- Notitie blaadjes

Wat is het idee?
Over precies 24 uur is het 2013. Een nieuw jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Elke keer als er iets goeds, leuks, moois gebeurt het aankomende jaar, pak je een notitie blaadje. Je schrijft erop wat er is gebeurd en je stopt het in de pot. Het kan natuurlijk ook iets anders dan een notitie blaadje zijn, gewoon meteen de herinnering, zoals een bioscoop- of een treinkaartje. Op oudejaarsdag (volgend jaar dan) kun je de pot legen, en kun je teruglezen wat voor leuks er allemaal is gebeurt afgelopen jaar. Heel wat makkelijker als een heel dagboek bijhouden, dus mijn pot staat al klaar. Doe je mee?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten