woensdag 26 februari 2014

PERSONAL | Bagage drager

Het begon allemaal op een wisselvallige winterse dag ergens in Nederland. Nou weten wij als geen ander dat het weer onvoorspelbaar is. Terwijl je met een cocktail in de hand in de tuin van het zonnetje zit te genieten, kan het zo maar eens zijn dat, terwijl je een slok neemt, het met bakken neerstort.

En met die regen begon de wisselvallige winterse dag. Ik deed m'n gordijnen open, en had me voorgenomen om dit weer meer dan te bestrijden. Met een paraplu (heftig). Maar net nadat ik op mijn fiets zat, was de regen alweer gestopt. Terug gaan om die irritante paraplu naar huis te brengen? Nee, dat was voor mij geen optie. Omfietsen, daar doen we niet aan. Paraplu vastgebonden op m'n bagage drager. Ik als lui persoon nam de moeite niet om die paraplu ook maar even in huis te leggen. 

En zo begon dit onderzoekje. Ik begon me af te vragen hoelang deze paraplu achterop bleef zitten, zonder dat hij gestolen werd. Uren en dagen verstreken. Zo'n ruim 2 week later stapte ik op m'n fiets, nog geen minuut later begon het te regenen. Ik greep naar m'n bagage drager. Shit.

1 opmerking:

  1. Helaas, je kan niet altijd weggebracht worden met een "kever" als het regent ^^. Maarja bijna lente! Keep up the fun posts.

    BeantwoordenVerwijderen