dinsdag 17 december 2013

CHALLENGES | Nummer 3

Wat kan het soms toch ongelofelijk moeilijk zijn om vast te houden aan de dingen die je hebt afgesproken. En zo gebeurde het dat mijn deal van 'een maand lang niet naar de Mac' helaas niet mogelijk was. Het was zelfs zó erg dat ik er binnen een week alweer zat. Ahum. Ik schaam mij diep. Toch ook weer niet, want stiekem vond ik het wel lekker.

Ik ben natuurlijk niet helemaal slecht bezig geweest, want, nu komt het, ik ben er maar 4 keer in de periode van 4 november tot nu geweest. Tsjonge, dat viel dan toch nog best wel mee hea.
Gelukkig weten jullie niet dat er op de planning staat om straks met mijn vriend naar de Mac te gaan.

RAPAPAPAPA. KABOEM TSJOUW. Tijd voor een nieuwe challenge! Aan het eind van januari heb ik hopelijk mijn theorie examen, zodat ik eindelijk weer verder kan rijlessen. Dat is vet leuk voor jullie, zodat er weer "wannabe - jamesbond" updates komen!

Goed. Ik heb honger. Dus.. Nou ja, je snapt het wel.

3 opmerkingen:

 1. Ik ging gisteren naar de mac met die leuke bonnetjes... Heb in totaal 4 big macs, 2 quarter pounders en 2 cheeseburgers op. Voor de normale mens onmogelijk maarja Arie is niet normaal. Dus als je je nog een keer schaamt, wees blij dat je niet zoveel op hebt als mij/ik. :) Chiao Chiao

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik begin stiekem toch wel heel benieuwd te worden wie deze vretende AnonomieArie is?

   Verwijderen
  2. Dat is inderdaad de vraag. Keep up the good work met je blogs, ze zijn erg leuk.

   Verwijderen