zondag 6 mei 2012

OUTFIT | Printjes darling!

ZARA
Eens even kijken hoor.. Laatste blog; 22 april. En het is nu 6 mei. Dat betekent dat het weer tijd is om een nieuw vet interessant levensverhaal met jullie te gaan delen..

Afgelopen week was het weer heerlijk voorjaarsvakantie, voorjaar ja. Niet dat we daar nou heel veel van merken met die grauwe lucht, maar laten we er het beste van maken. Afgelopen week ja, helaas, helaas, morgen zitten we gewoon weer op school! Het was een heerlijke week, dat wel, heel veel nieuwe dingen gedaan, waaronderrrrr werken; jaja, Chriss is aangenomen bij de C1000! En ze maakt toch veel blunders haha.

H&M
Maar, omdat het zo druk was deze week, heb ik geen één keer kunnen shoppen. WHUT?! Jazeker, niet kunnen shoppen. Maar gelukkig bestaat daar een oplossing; internetshoppen! Niet helemaal ideaal, maar voor wat basic kledingstukken is het prima. Nieuw shortje, vestje, ballerina's, en toillettas kom maar snel!

Al dat ge-online shop, heeft er ook voor gezorgd dat ik allemaal broeken met leuke printjes tegengekomen! Bloemetjes, slangenprint, en noem maar op! Wat vinden jullie daar van? Ik ben zelf, op de één of ander manier, helemaal weg van de broek met slangenprint van de ZARA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten