maandag 27 oktober 2014

TAG | Project positief


Positiviteit is iets wat altijd meer gedeeld en verspreid mag worden. Elke dag. Ik ben niet de enige die dat vind. Dagmar heeft op haar blog "by Dagmar Valerie" een nieuw project gestart. Project positief, en daar heeft ze een tag van gemaakt. Een vragenlijst over allemaal vrolijke en positieve dingetjes. Benieuwd wat geluk voor mij betekend en wanneer ik voor het laatst een lachbui kreeg? Lees snel verder!

Wat is je favoriete quote en waarom?
Mijn favoriete quote is "Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail BETTER." Het afgelopen jaar heb ik veel vrije tijd gehad zónder school. Dat is voor een perfectionistisch en faalangstig meisje erg fijn. Ik heb het afgelopen jaar geleerd dat het niet erg is als je fouten maakt en dat je daar alleen maar van kunt leren. Je mag zelfs als je er wat van geleerd hebt, nog een keer de mist in gaan. Elke keer als ik nu iets nieuws moet doen houd ik deze quote in mijn hoofd, het maakt me rustig, want niet alles hoeft in één keer 100% goed te zijn!

Welke droom zou je in je leven willen realiseren? 
Daar heb ik al een keer een blog over geschreven. En die staat *hier*.

Wat betekent geluk voor jou?
Ook hier hoort één van mijn favoriete quotes bij; "enjoy the little things". Geluk zit voor mij in de kleine dingetjes. Een knuffel van mijn vriend, een lekker broodje in de pauze of een gesprekje met dat ene meisje waar je nooit echt contact mee kreeg. Blij worden van zulke kleine dingetjes geeft zoveel glinstering in de wereld!

Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
Mijn beste vriendinnetje Célina, die al dubbel licht om het kleinste dingetje. Heel erg aanstekelijk! Het blijft jammer dat ze zo ver weg woont, maar dat maakt onze vriendschap er niet minder om! Daarnaast; verliefd zijn op treinreizen helpt heel erg.

Voor wat mogen we je 's nachts wakker maken?
Ben&Jerry ijs. Definitely.

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Célina en ik hadden het over onze lieftallige vriendjes. Wanneer niet. Deze keer ging het over hoe onhandig ze soms wel niet kunnen zijn. Die van mij struikelde laatst, van de haast die er eigenlijk helemaal niet was (de trein zou pas over 5 minuten vertrekken), over het "stap in de trein-trapje". Dit ook nog eens in de stiltecoupé waardoor je allemaal halve hoofdjes met grote ogen van verbazing boven de stoelen uit zag komen. Ik heb in tijden niet meer zo gelachen, made my mascara run down my face. 

Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Een beetje cliché misschien, maar toch wel het halen van mijn VWO-diploma. Maar daarbij ook het maken van een uiteindelijke keuze voor mijn vervolgopleiding. Vind het stiekem toch wel een beetje stoer dat ik mijn dromen aan het najagen ben op de TMO Fashion Business School.

Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven? 
Het valt me op hoeveel mensen elkaar wel niet negeren op straat. Iets wat ik persoonlijk als verbeterpuntje kan zien. Wat als we op een dag allemaal minstens 10 mensen die we tegenkomen gedag zeggen. Of even zwaaien! Het maakt de dag van die lieve oude buurman op het hoekje.

Hierbij tag ik CélinaLaura & Kimberly om ook de project positief tag te doen!

1 opmerking: