zaterdag 7 april 2012

OUTFIT| Style change by books

Dus, mijn afgelopen post gingen over paaseitjes en verder allemaal quotes en dat soort dingetjes. Ik heb besloten om het vandaag eens anders te doen. Zoals gewoonlijk. Ze zeggen wel eens dat een weegschaal niet kan kiezen, en daar kunnen ze wel eens gelijk in hebben.

Afgelopen week heb ik het boek 'Style' van Lauren Conrad, die we allemaal wel kennen van 'The Hills' gereserveerd, en ik kon het boek gister al ophalen! Wat een mazzel! Meteen helemaal doorgespit natuurlijk. En ik kan jullie zeggen, het is een aanrader. Helemaal voor iemand als ik, dan ik, grammaticaal geen idee of het allemaal klopt, maar daar gaat het niet om... Eh, waar was ik ook alweer? 
Oh ja, als je net als mij dus niet kunt kiezen, is dit boek heel handig. De ene keer als ik ga shoppen kom ik thuis met een stoere, en probably zwarte outfit, en de andere keer met een bloemetjes rokje en shirtjes met kanten afwerkingen. Hoe gaan we dit ordenen? Daarvoor is wel een beetje dit boek, Lauren geeft met haar eigen ingeving, allemaal tips & trucs om er elke dag tip top uit te zien. En niet alleen qua kleren maar ook het gebied van de accessoires, schoenen en niet te vergeten.. de make- up! Ik ben van plan dit boek ook in het echt te gaan kopen.


Verder heb ik met sinterklaas 'The little dictionary of fashion' van Dior' gekregen. Ik had het boekje ooit een keer op een plaatje gezien, toen ik in een verveelde bui op zoek ging naar.. Jawel, leuke plaatjes. Ook deze is een echte aanrader om er helemaal vrouwelijk uit te zien. En als je je engels leesvaardigheid wilt verbeteren, is dit een leuke smoes om hem te gaan lezen. 

Dus, op naar de bieb en alles, om die boekjes te halen. En ik zal jullie laten weten als ik een outfit heb gekocht aan de hand van het 'Style' boek. Vanaf vandaag ga ik uitzoeken wat nou mijn eigen echte stijl is,  een echte change dus. Nu hopen dat mijn kleedgeld dat ook leuk vind! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten